Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Guangxi Henkry Machinery Co., Ltd
Thuis Productenhet lineaire trillende scherm

Het nauwkeurige het Zeven Controle Lineaire Trillende Scherm, het Mijn Trillende Scherm

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Audrey Vespe

Tijdens productie en vóór verzending, is elke één van onze producten zeer het strikte professionele testen om de optimale kwaliteit van het product te verzekeren.

—— Andrew

Ik ben online Chatten Nu

Het nauwkeurige het Zeven Controle Lineaire Trillende Scherm, het Mijn Trillende Scherm

Precise Sieving Control Linear Vibrating Screen , Mining Vibrating Screen
Precise Sieving Control Linear Vibrating Screen , Mining Vibrating Screen Precise Sieving Control Linear Vibrating Screen , Mining Vibrating Screen

Grote Afbeelding :  Het nauwkeurige het Zeven Controle Lineaire Trillende Scherm, het Mijn Trillende Scherm

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HK
Certificering: ISO CE
Modelnummer: 1100

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: Naakt
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Levering vermogen: 1000 reeks per Jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Prijs: Negotiable Productielijn: Gemaakt
Het zeven van Gat: Gemaakt Het zeven van Laag: Gemaakt
Hoog licht:

Trilscherm met hoge frequentie

,

het lineaire trillingsscherm

,

Het gemaakte Mijnbouw Trillende Scherm

Het werk Principe van Trillende Voeder

 

     Met de trillende voeder, wordt het verpletterde materiaal met verschillende partikelgroottes herhaaldelijk gezeefd door een single-layer of multi-layer zeefoppervlakte met eenvormige gaten, en in verscheidene verschillende niveaus verdeeld om aan verschillende groottevereisten te voldoen. De deeltjes groter worden dan de zeef verlaten op de zeef. De deeltjes kleiner worden dan de zeef overgegaan door de zeef. Het daadwerkelijke het zeven proces is: nadat een groot aantal korrelige materialen met verschillende partikelgroottes en de gemengde dikten de zeefoppervlakte ingaan, slechts is een deel van de deeltjes in contact met de zeefoppervlakte.

 

    wegens de trilling van de zeefdoos, wordt de materiële laag op de zeef losgemaakt, zodat de grote deeltjes reeds aanwezig zijn. Het hiaat werd verder vergroot, en de kleine deeltjes gegaan door het hiaat over en overbrachten naar de lagere vloer of het vervoervliegtuig. Omdat de kleine deeltjes kleine hiaten hebben, kunnen de grote deeltjes niet overgaan door, zodat was de originele volgestopte deeltjesgroep gescheiden, d.w.z., de deeltjes werd gebracht aanin lagen volgens de grootte die van de deeltjes, een regelmatige regeling van kleine deeltjes hieronder en ruwe deeltjes vormen hierboven. De fijne deeltjes die de zeefoppervlakte bereiken zijn kleiner dan die die door de zeef overgaan, en definitief zijn de ruwe en fijne deeltjes gescheiden en het het zeven proces wordt voltooid. Nochtans, is er geen voldoende scheiding. Over het algemeen, wordt een deel van de onder-zeef verlaten op de zeef tijdens het zeven. Wanneer de fijne deeltjes worden gezeefd, hoewel de deeltjes kleiner zijn dan de zeefgaten, hebben zij verschillend gemak in het zeven. Het is moeilijker om door de zeef voor deeltjes met gelijkaardige materiaal en zeefgatengrootte over te gaan, en het is moeilijker om door het deeltjeshiaat onder de zeefoppervlakte over te gaan.

 

Componenten van Trillende Voeder:

 

     Het trillend scherm is over het algemeen samengesteld uit een vibrator, een het schermdoos, een steun of opschortingsapparaat, en een transmissieapparaat.

Vibrator: er zijn over het algemeen twee types van vibrators voor de enig-schacht trillende schermen en de dubbel-schacht trillende schermen.

Patroon. De zonderlinge zware configuratie is beter met het blok zonderlinge type.

 

     Het schermdoos: de het schermdoos is samengesteld uit een het schermkader, een het schermoppervlakte en een dringend apparaat. Het het schermkader is samengesteld uit zijplaten en stralen. Het het schermkader moet voldoende stijf zijn.

 

     Steunapparaat: er zijn twee types van steunapparaten voor het trillende scherm: hangend type en zeteltype. De voetstukinstallatie is vrij eenvoudig en de installatiehoogte is laag. Over het algemeen, zou het moeten worden verkozen. Het ondersteunende apparaat van het trillende scherm is hoofdzakelijk samengesteld uit elastische elementen, en de rollentes, de bladlentes en de rubberlentes worden algemeen gebruikt.

 

     Transmissie: het trillende scherm gebruikt gewoonlijk een v-Riem transmissieapparaat. De structuur van het trillende scherm is eenvoudig. Het aantal revoluties van de vibrator kan willekeurig worden geselecteerd, maar de riem is gemakkelijk om tijdens verrichting uit te glijden, die de het schermgaten kan veroorzaken om worden geblokkeerd. Het trillende scherm wordt ook direct gedreven door een koppeling. De koppelingen kunnen een stabiel aantal revoluties van de vibrator handhaven en een lange levensduur hebben, maar het is moeilijk om het aantal revoluties van de vibrator aan te passen.

 

Technische Gegevens van Trillende Voeder:

 

Trillende Voeder

Trillende Voeder

 

Contactgegevens
Guangxi Henkry Machinery Co., Ltd

Contactpersoon: Henry

Tel.: +86 188 9987 6785

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)