Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Guangxi Henkry Machinery Co., Ltd
Thuis ProductenVerticale Rolmolen

De hoge Molen van het Outputvrm Cement, VRM-de Oppervlaktearea≥420m ² /Kg Slakken van de Cementinstallatie

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Audrey Vespe

Tijdens productie en vóór verzending, is elke één van onze producten zeer het strikte professionele testen om de optimale kwaliteit van het product te verzekeren.

—— Andrew

Ik ben online Chatten Nu

De hoge Molen van het Outputvrm Cement, VRM-de Oppervlaktearea≥420m ² /Kg Slakken van de Cementinstallatie

High Output VRM Cement Mill , VRM Cement Plant Surface Area≥420m²/Kg Slag
High Output VRM Cement Mill , VRM Cement Plant Surface Area≥420m²/Kg Slag

Grote Afbeelding :  De hoge Molen van het Outputvrm Cement, VRM-de Oppervlaktearea≥420m ² /Kg Slakken van de Cementinstallatie

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HK
Certificering: ISO CE
Modelnummer: 1200

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: naakt en triplex
Levertijd: 60 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Levering vermogen: 1000 reeks per Jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Capaciteit: 1-15T/H Fijnheid: 600-3000mesh
Reductiemiddel: 132KW-1000KW ventilator: 110KW-750kw
Kleur: op maat gemaakt Classificator: 1 motor
Hoog licht:

vrm molen

,

verticale cementmolen

,

Verticale de rol malende molen van ISO

De oppervlakte Area≥420m ² /Kg vormt Verticale Rol Malende Molen met Hogere Output slakken

 

 

     Het gekorrelde poeder van hoogovenslakken wordt meer en meer gebruikt in cement en beton. Molen van de slakken wordt de Verticale Rol gebruikt om de slakken in poeder te malen om de activiteit van slakken volledig te bevorderen, kan het slakkenpoeder de duurzaamheid en de bruikbaarheid van beton verbeteren. Het is een fijn mineraal toevoegsel met uitstekende prestaties. Het slakkenpoeder heeft de volgende eigenschappen: economische voordelen, significante energie - besparing en milieubescherming voordelen, die met economische duurzame wetenschappelijke ontwikkelingsstrategie verenigbaar is. wegens de hoogte - de dichtheid van slakken en lage het malen capaciteit, malend slakkenpoeder alleen in slakkenpoeder met een specifieke oppervlakte ≥420m2/kg vereist uiterst hoge technische prestaties van de slakken verticale rol miljoen.
Nadat de grondstoffen van elke component door het het groeperen systeem worden gekwalificeerd, worden de gemengde grondstoffen vervoerd binnen door de verticale de riemtransportband van de rolmolen, door het elektromagnetische die ijzervlekkenmiddel verwijderd, en dan in het centrum van de roterende malende lijst door de roterende voeder van het luchtslot wordt gelaten vallen. De grondstoffen beginnen zich aan de rand van de malende lijst in de malende rollijst onder de actie van de malende rol te bewegen, het malen de component-het malen rol uitgeoefende druk op de grondstof in de malende rollijst onder de actie van het hydraulische systeem, zodat de grondstof werd verpletterd, geschoren, gedrukt en grond.


      Na het malen, blijven de grondstoffen naar de rand van de malende lijst in de pijpring rond de malende lijst op weg zijn. wegens de hoge snelheids stijgende luchtstroom van de hete hoogoven, wordt een deel van het fijne stof gebracht aan de classificator van de verticale rol miljoen. Na wordt geclassificeerd, worden de gekwalificeerde grondstoffen gelost van de de molenafzet van de slakken verticale rol met de wind. Na verwerking door de het stofcollector van de hoog-concentratiezak, wordt het poeder van de slakkenboete verzameld, door de schroeftransportband en de asuitlaatklep, gelost en in het poeder van de slakkenboete verzonden. Na verder het verwijderen van het ijzer, gaat het de riemtransportband in en keert naar de verticale molen terug blijven worden gemalen tot de verhouding tot het oppervlaktevolume het vereiste bereikt.

 

     om het de molen malende systeem van de slakken verticale rol in realtime te controleren, is de verticale rol malende molen ook uitgerust met een systeem van de computercontrole om de veilige en stabiele verrichting van het verticale malende systeem van de rolmolen te verzekeren. Het het voeden bedrag kan volgens de differentiële druk van de verticale molen worden aangepast, kan het openen van de klep volgens de negatieve druk bij de ingang van de verticale molen worden aangepast, kan het bedrag van de waternevel volgens het niveau van de temperatuur van de molen, enz., Druk, drukverschil worden gecontroleerd, kan de trillingscontrole in real time worden geregistreerd evenals de output van het verticale molensysteem en systeem de werkende parameters.


      Het verticale rolmolen voeden vereist eenvormig deeltjesgrootte en voedings in de stallenbedrag. De schommelingen in het het voeden bedrag zullen het omloopsaldo van de materialen in de verticale rolmolen breken, die schommelingen in de materiële laag zal veroorzaken, die de malende lijst maken het materiële ongelijk beklemtoond malen, en ook snelle trilling brengt. De normale dikte van het materiaal op de malende lijst is 30 ~ 60mm. De slakkendeeltjes zijn over het algemeen fijner en hebben meer water. In het het voeden proces, worden de droge die slakken van de buiten (droog door de hete lucht in de molen) worden gerecycleerd en natte slakken gemengd samen in de verticale rol malende molen, die gemakkelijk is te plakken en agglomeraat. Het voeden van de HRM-type slakken verticale molen keurt een droge en natte scheidingsmethode goed, die wordt voorzien van twee voerhavens en twee roterende kleppen van het luchtslot. Het natte materiaal wordt gevoed in de verticale molen door de natte materiële inham door één klep van het luchtslot. Het droge materiaal van de binnen en buitenomloop wordt gevoed in de verticale molen door een andere klep van het luchtslot door de droge materiële inham. Over het algemeen, is de natte materiële inham groter dan de droge materiële inham. Door deze het voeden methode, lost het het blokkeren en onderbreking van de roterende klep op.

 

     De verticale speciale eigenschappen van de rolmolen: (1) het speciale hyperbolische ontwerp van de boogoppervlakte, groter contactgebied, hoge concentratie van het malen druk op het malen gebied. (2) verandering van gewoon dubbel-rolontwerp in drie-rol ontwerp om het malen efficiency te verbeteren. (3) elke malende rol gebruikt een ontwerp van de dubbel-cilinder neigen-trekkracht, en de hoge het malen druk maakt het materiaal gemakkelijker te verpletteren. Omdat de middelpuntvliedende kracht en de geneigde molen het materiaal aan de behoudende ring leiden, heeft de ultra-fine verticale rolmolen de voordelen van eenvormige materiële lagen. Andere vlakke malende rollen zullen materiële accumulatie voor de behoudende ring veroorzaken en zullen de het malen efficiency verminderen.

 

De Voordelen van Malende Molen van de Slakken de Verticale Rol:

 

1. Hoog rendement

(1) laag energieverbruik, hoog rendement, lager energieverbruik 40%-50% dan balmolen;

(2) de hoge enige machineoutput, kan elektriciteit buiten de piek gebruiken;

(3) de verticale molentechnologie wordt in werking gesteld door het land, kan het het concurrentievermogen van de ondernemingen op lokaal gebied of zelfs in het land verbeteren;

2. Gemakkelijk onderhoud, lage verrichtingskosten

(1) de rollen kunnen zijn terugtrekken zich van de molen door het hydraulische apparaat, dat voor plaat-vervanging en grotere onderhoudsruimte geschikt is;

(2) verlaten en de rechterkant van rolshell kan allebei voor het verlengen van het beroepsleven worden gebruikt;

(3) de molen kan zonder grondstof op de malende lijst lopen, die de moeilijkheid in aanvang wist;

(4) de rol en de malende lijst worden gemaakt van speciaal materiaal voor langer beroepsleven;

(5) hoge graad van automatisering: De toegepaste PLC van Duitsland Siemens reeks met automatische controlesysteem en kan gerealiseerde gemakkelijke controle over lange afstand en onbemande verrichting.

3. Lage investeringskosten

De materiaaleigenschappen in een combinatie van het verpletteren, het drogen, het malen, en vervoerende, eenvoudige processtroom, redelijke en compacte lay-out, ruimtebesparend (de balmolen van 50% minder dan), lagere stichting kosten en workshopkosten op het gebied;

4. Stabiele poederkwaliteit

(1) materieel verblijf een korte tijd in de molen, gemakkelijk om fijnheid en chemische component te controleren;

(2) regelmatige poedervorm, smalle fijnheidswaaier, goede vloeibaarheid, ruime toepassing;

5. Betrouwbaarheid

(1) rollen met hoogte-gecontroleerd apparaat, dat sterke die trilling kon vermijden door het gebrek aan materiaal op de lijst wordt veroorzaakt;

(2) de onlangs-ontworpen rol verzegelende component verzekert het betrouwbare verzegelen zonder de ventilator te verzegelen, die het zuurstofgehalte in de molen kan verminderen om de mogelijkheid van explosie te verhinderen;

6. Milieuvriendelijk

(1) lager trilling en lawaai;

(2) de gehele faciliteit allen wordt verzegeld en opereert onder negatieve druk, geen poederoverstroming, kan de geen-stofworkshop worden gerealiseerd.

(3) de Verticale molen is het betere materiaal aan lagere machtsconsumptie in de molenindustrie, die ook wat de verdediger van het land en a is het ondernemingsconcurrentievermogen in de het poederindustrie van China moeten verhogen.

7. Hoog Automatisch Niveau

(1) PLC automatische controlesysteem, afstandsbediening, gemakkelijk verrichting en onderhoud, lagere loonkosten.

8. Sterke het Drogen Capaciteit

(1) de verticale moleneigenschappen die in hoogte capaciteit met hete lucht direct contact proberen met het materiaal in de molen, maximale het voeden vochtigheid van 15% is uitvoerbaar. Een afzonderlijke drogende machine en een energie voor het molensysteem kunnen zijn bewaard allebei. De verticale molen kan de materialen in verschillende vochtigheid tevredenstellen door de hete luchttemperatuur aan te passen.

 

 

Technische Gegevens van Malende Molen van de Slakken de Verticale Rol:

 

Model
Modelo
Het malen van lijst middendiameter (mm)
Diámetro del Plato DE molienda van La (mm)

Capaciteit

Capacidad

(Th)

De Vochtigheid van mijnbouwslakken

Humedad DE La escoria

Product-specifieke oppervlakte

Específica DE escoria van Superficiede area

Productvochtigheid

Humedad del Producto terminado

(%)

Macht

(kW)

Hk30/2S 2500 23-26 <15> ≥420m2/kg ≤1% 900
Hk34/3S 2800 50-60 <15> ≥420m2/kg ≤1% 1800
Hk42/4S 3400 70-83 <15> ≥420m2/kg ≤1% 2500
Hk44/4S 3700 90-110 <15> ≥420m2/kg ≤1% 3350
Hk50/4S 4200 110-140 <15> ≥420m2/kg ≤1% 3800
Hk53/4S 4500 130-150 <15> ≥420m2/kg ≤1% 4500
Hk56/4S 4800 150-180 <15> ≥420m2/kg ≤1% 5300
Hk60/4S 5100 180-200 <15> ≥420m2/kg ≤1% 6150
Hk65/6S 5600 200-220 <15> ≥420m2/kg ≤1% 6450/6700

 

 

 

Ultrafine Verticale Malende Molen van het calciumcarbonaat

Contactgegevens
Guangxi Henkry Machinery Co., Ltd

Contactpersoon: Henry

Tel.: +86 188 9987 6785

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)